Obrnite se na nas

Imate vprašanje? Želite informativni izračun ali pomoč pri storitvi? Nam želite kaj sporočiti? Pišite nam, nas pokličite in z veseljem vam bomo pomagali. Povežite se z nami tudi preko socialnih omrežij; facebook, twitter, spremljajte pa tudi naš blog.

Izkaznica

Tridesign d.o.o.

O nas

Podjetje Tridesign d. o. o. smo ustanovili leta 1989 trije arhitekti. Po nekaj letih smo začeli z delovanjem, zgodilo se je nekaj lastniških sprememb in 33. leto od ustanovitve je Tridesign d.o.o. še vedno tu!
nagrada nikita zukov
Za Tridesign delamo strokovnjaki z visoko izobrazbo; arhitekti, računalniški strokovnjaki in po potrebi tudi zunanji sodelavci.
Nagrade, podeljene našim posameznikom: odkup, natečaj Meblo 1988; nagrada B. Bernardi ameriške Fondacije Nikita Žukov za odličnost v oblikovanju, New York, 1990.
Gea College, Gradbeni inštitut ZRMK, SKB Banka, revija Vzajemnost, ProPlus, Delo Revije (revija Naša žena), Založba Pasadena, Zveza tabornikov Slovenije, Državni izpitni center RIC, Gospodarski Vestnik, Xenon Forte d.o.o., Fakulteta za elektrotehniko Ljubljana, Erling d.o.o., CADE Cambridge, Velika Britanija, Izobraževalno središče Miklošič, Erling d.o.o., Urbasofia, društvo Slovenska univerza za tretje življenjsko obdobje, revija Vzajemnost, spletni portal Slovenska pediatrija, Odvetniki Šelih & partnerji, Dom počitka Mengeš, posamezniki (prenove stanovanj in hiš, oprema po meri) v Ljubljani in okolici, priprava publikacij, spletnih strani drugih naročnikov …
Posamezni članki v revijah Monitor, Klik, Sistem, Naša tajnica, članki o notranji opremi v reviji Naša žena od januarja 2004 do avgusta 2011, v reviji Gradbenik in/ali prilogah občasno od 2011, članki v strokovni izdaji Urbanega izziva, 2015, 2021; prispevki v reviji Vzajemnost od sredine 2016; prispevki za portal Dom in vrt, 2020-2021. Decembra 2013 smo založili in izdali mladinski roman Taborniki in Maj.
Ta spletna stran in na njej prikazani interieri, fotografije, skice in grafično oblikovanje so avtorsko delo. So last podjetja Tridesign d. o. o. Ljubljana ali posameznih naročnikov, Tridesign d. o. o. Ljubljana, oz. njegovi avtorji pa ohranjajo moralne avtorske pravice. Vsako prisvajanje, kopiranje, elektronsko shranjevanje, uporaba, spreminjanje in distribucija posega v pravice o intelektualni lastnini in je prepovedano. Tridesign d. o. o. Ljubljana
V skladu z uredbo GDPR Tridesign d.o.o. brez privoljenja oseb ne bo na svoji spletni strani objavljal njihovih fotografij, vkolikor niso dale privoljenja za objavo. To lahko velja tudi za skupinske fotografije tečajnikov. Fotografije so objavljene na tej spletni strani le v nizki ločljivosti in so namenjene le splošni predstavitvi. Vsakdo ima pravico do izbrisa in pozabe in to lahko izrecno zahteva pisno od nas. Izjema so fotografije iz javno dostopnih spletnih baz fotografij, za katere pa je naveden vir.
Slika mladih na strani izobraževanja: Ambro, freedigitalphotos(pika)net, sneto 2017

 

Tridesign svetovanje, projektiranje in oblikovanje, d.o.o. Ljubljana
krajše: Tridesign d. o. o. Ljubljana
Velnarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana
e-mail: info[at]tridesign.si
+ 386 1 517 1302
ob delavnikih od 8. do 16. ure
ID za DDV: SI82307709
matična št. 5302293

Nekaj naših naročnikov

SKB
ZRMK inštitut
Odvetniki šelih & partnerji
Xenon Forte
ZTS zveza tabornikov slovenije
RIC Državni izobraževalni center
Atelje Pomlad
Erling

Pišite nam:

Vaše podatke bomo uporabili izključno za komuniciranje z vami na podlagi vašega povpraševanja. Ne bomo jih uporabljali za namene oglaševanja ali jih posredovali drugim.

Ime in priimek (obvezno)

Vaš e-mail naslov (obvezno)

Zadeva

Sporočilo


Socialna omrežja

Kje nas najdete