Tečaj risanja za sprejemni izpit na arhitekturi

Tridesign arhitektura Leave a Comment

Tečaj risanja za sprejemni izpit na arhitekturi je postal že nujni del priprave vseh, ki razmišljajo o vpisu na fakulteto za arhitekturo. Veseli smo, ko vidimo, da tečajnik, ki se več mesecev ali vse šolsko leto trudi in prihaja na pripravljalni tečaj risanja, uspešno opravi sprejemni izpit in se vpiše na fakulteto za arhitekturo. Mnogo dijakov ima veliko voljo in motivacijo, da dosežejo svoj cilj in so za to pripravljeni vložiti ogromno truda. In se pripeljati tudi od daleč, vsak teden! In resnično, če ni pripravljenosti za delo tudi doma, potem ko skupaj obdelamo teorijo in opravimo prve skupne poskuse, potem je uspeh težko dosežen. Delovne navade pri pripravi na sprejemi izpit se še kako obrestujejo kasneje, ko se prične delo na fakulteti in so dnevne obveznosti velike, od študentov pa pričakovana hitra odzivnost in pridnost. Poleg risarskih sposobnosti pa je pomembno, da mladi kandidati zavestno in iz lastne želje sami spoznavajo dogajanje na arhitekturni sceni pri nas in v tujini, spremljajo pomembne dogodke in jih poznajo. Naučiti se morajo oblikovati lasten odnos do videnega in to znati utemeljiti.

Vsa spletna orodja in okolja, ki jih imamo na voljo, so hitre bližnjice do neskončne količine informacij in novic, da smo lahko ves čas na tekočem z dogajanjem.

Še enkrat čestitke vpisanim, ki ste bili naši tečajniki in vabljeni tretje- in četrošolci srednjih šol in gimnazij k vpisu v naše priprave. Samo pošljite nam elektronsko sporočilo in dogovorili se bomo za termin in trajanje vaših priprav.

Vabljeni!
Tridesign, Ljubljana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *